Τρίτη, Απριλίου 17, 2007

Greeckore "Thank You" List


Το τρίτο Greekcore έχει περάσει πλέον στην ιστορία, και μπορεί να μην ήταν το πιο πετυχημένο όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, αλλά άφησε μια υπέροχη διάθεση στο τέλος - σε όλους εκτός από μένα που ξενέρωσα με τα 74 εισητήρια που κόπηκαν.
Το καλό feeling που υπήρχε λοιπόν οφείλεται στα συγκροτήματα, τα οποία ήταν ΑΨΟΓΑ, και πάνω από όλα...καλά παιδιά! Για τέτοιους ανθρώπους αξίζει κάποιος να τρέχει, να προσπαθεί να βοηθήσει και να συμμετέχει όπως μπορεί στα events τους, και είναι αυτοί που δίνουν ό,τι έχουν για να διατηρήσουν ζωντανό κάτι που οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει πως είναι, το να δίνεις χωρίς να περιμένεις υλική ανταμοιβή. Όλα τα παιδιά - και ειδικά οι Revolting Breed - έκαναν πολλά χιλιόμετρα και έξοδα για να εμφανιστούν στο fest και παρά το ότι η προσέλευση ήταν απογοητευτική, τα έδωσαν όλα επί σκηνής σαν να έπαιζαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Το πρώτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ λοιπόν πάει στα συγκροτήματα, τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, κάποιους από αυτούς για την ηθική στήριξη όταν χρειάστηκε, και σας εύχομαι να παραμείνετε true και να έχετε τόση δύναμη όση τώρα. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους Negative Creeps που στην Θεσσαλονίκη έδωσαν την τελευταία συναυλία της μακρόχρονης πορείας τους, η τιμή ήταν μεγάλη και μακάρι με το νέο τους σχήμα να τα πάνε ακόμα καλύτερα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη από το G Studio, και στον Πέτρο των One Block Society, που μας έσωσαν από μεγάλο πρόβλημα, και στα παιδιά του 8Ball, που βοήθησαν όπως μπορούσαν. Βαγγέλη είσαι αδερφός, thanx για όλα.
Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν παρών στην συναυλία, ειδικά τα παιδιά εκτός Θεσσαλονίκης, ελπίζω να το διασκεδάσατε.
Παρά την μικρή απογοήτευση που νοιώθω, το Greekcore θα συνεχίσει, και θα υπάρχει όσο υπάρχει κόσμος που αναγνωρίζει τι προσπαθεί να πετύχει. Απλά μπορεί του χρόνου να γίνει σε άλλη πόλη...

6 Comments:

Blogger iris said...

μη μου απελπίζεσαι. Το σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική που παίζουν ή ακού και έχουν την ικανότητα να τη μεταφέρουν στους άλλους. Λίγοι και καλοί.


Άσχετο : τι ώρα μπορούμε να σας βρούμε στο κατάστημα σας κ. Θεμελή ;

8:16 μ.μ.  
Blogger Apostolos Themelis said...

Μπορείτε να μας βρείτε όλα τα απογεύματα, τα πρωινά είναι λίγο περίεργα. Οποτε θέλετε να νας επισκεφτείτε.

2:36 μ.μ.  
Blogger zisis said...

Balkan-core στην Κοζάνη! Last Hope, Eden Demise και Stuido Waste, το Σάββατο βράδυ στο club Παλμύρα. Μάλλον θα το γνωρίζεις, αλλά είπα να το γράψω μήπως το δει και κάνας άλλος!
Ζήσης (άσχετο: άκουγα στη Θεσσαλονίκη την εκπομπή σου για καιρό, και μετά κατάλαβα ότι είχαμε γνωριστεί στο Δημητρούλα, καθ' οδόν προς την Ίο. Είμασταν η παρέα από την Κοζάνη που άκουγε ελληνικό hardcore από ένα ετοιμοθάνατο κασετοφωνάκι). Τες πα!

10:53 π.μ.  
Blogger Apostolos Themelis said...

Θα περάσετε τέλεια στο live, το line up είναι γαμάτο, και η εμπειρία λέει ότι στις μικρότερες πόλεις που δεν γίνονται συχνά συναυλίες ο κόσμος τα σπάει!
Με την Ίο με πήγες πολλά χρόνια πίσω, την θυμάμαι την φάση αλλά μπορείς να μου πεις τη χρονιά ήταν?

7:48 μ.μ.  
Blogger - sklir - said...

74 εισιτήρια... και η Αρβανιτάκη και όλοι οι μπουζουκτσήδες που μας έχουν ανέβει αυτόν τον καιρό θα είναι γεμάτοι... τι έγινε ρε γαμώτο σ' αυτήν την πόλη? Πού έγινε το λάθος? Ελπίζω πρωτοβουλίες όπως το GreekCore να μη σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν (όπως συνέβη στο Asylum Zone). Είναι όαση στο απόλυτο τίποτα που ζούμε σε αυτήν τη πόλη.

3:59 μ.μ.  
Blogger zisis said...

για την Ίο... ή το καλοκαίρι του '97 ή του '98. Μάλλον του '97.
για το live στην Κοζάνη: και δω μικρή προσέλευση, αλλά τα παιδιά είχαν όρεξη και τα δώσανε όλα. Μας πορώσανε για τα καλά. Φωτογραφίες και λοιπά στο blog σε λίγες μέρες...

8:56 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter