Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2007

Greekcore Fest Vol.3



Η ώρα της τρίτης έκδοσης του Greekcore Fest έφτασε. Για τους μη γνωρίζοντες, πρόκειται για ένα ετήσιο - περίπου - φεστιβάλ με ελληνικά συγκοτήματα που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του Hardcore. H όλη φάση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, καθώς μόλις βγουν τα έξοδα, όσα χρήματα μείνουν πάνε στα συγκροτήματα, και αποσκοπεί στο να καταφέρουμε επιτέλους να φτιάξουμε μια σκηνή όχι στα λόγια αλλά στα έργα.
Το event θα λάβει χώρα στον πρώτο όροφο του 8Ball Club στα Λαδάδικα το Σάββατο 14 Απρίλίου, και η είσοδος κοστίζει 10 euro με μπύρα. Θα υπάρχει και υλικό των συγκροτημάτων προς πώληση, οπότε μη φύγετε με άδεια χέρια! Συμμετέχουν οι κάτωθι εκλεκτές μπάντες
ΟΝΕ ΒLOCK SOCIETY www.myspace.com/oneblocksociety035
NEGATIVE CREEPS www.negativecreeps.com
STUDIOWASTE www.myspace.com/studiowaste
REVOLTING BREED www.myspace.com/revoltingbreed
MAHAKALA www.myspace.com/sludgekings
Στα sites των παιδιών θα ακούσετε τις μουσικές τους, και θα καταλάβετε γιατί είμαι ενθουσιασμένος με το φετινό line up.
Ένας επιπρόσθετος λόγος που κάνει το φετινό Greekcore ιδιαίτερο, είναι ότι πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση ever των Negative Creeps, κάτι πολύ δυσάρεστο κάθως μιλάμε για μια από τις πολύ καλές και πολύ ντόμπρες μπάντες της σκληρής μουσικής στην χώρα μας. Ας τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αξίζει λοιπόν.

Αυτά για το Greekcore. Για ό,τι νεότερο προκύψει θα ενημερωθείτε. Σιγά σιγά θα αρχίσω να ετοιμάζω τα πράγματα μου, και αύριο φεύγω για Γρεβενά, γιατί στη Βασιλίτσα έχει ένα μέτρο χιόνι, που σημαινει...SNOWBOARD!!!
a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter