Τετάρτη, Απριλίου 11, 2007

It`s Greekcore Time!


καιρός έφτασε και το Σάββατο 14/04 στο 8Ball Club στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα τo 3o Greekcore Fest, ένα festival που προέρχεται από την σκηνή και γίνεται για την σκηνή. To φετινό line up αποτελείται από τους

ONE BLOCK SOCIETY
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για ένα group που υπάρχει εδώ και 11 χρόνια και έχει αποδείξει την αξία του on stage αμέτρητες φορές. Κάθε εμφάνιση τους είναι a night to remember
www.myspace.com/oneblocksociety035

NEGATIVE CREEPS
Από τα κορυφαία group της ελληνικής extreme μουσικής, με 2 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, μας κάνουν την τιμή να δώσουν το τελευταίο live της πορείας τους στο Greekcore Fest. Πρέπει να τους αποχαιρετίσουμε όπως τους αρμόζει.
www.myspace.com/negativecreepsband

REVOLTING BREED
Αν αποδώσουν στο live τους αυτά που ακούσαμε στο CD που κυκλοφόρησαν τα παιδιά - μια DIY προσπάθεια - τότε θα τρίβουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας! Όσοι τους έχουν δει ζωντανά έχουν πει τα καλύτερα, και εμείς περιμένουμε να μας ξετινάξουν με το εκπληκτικό thrashcore τους.
www.myspace.com/revolting breed

STUDIOWASTE
Από τις πιο δραστήριες νέες μπάντες στον χώρο του Hardcore, με πολλά live στο ενεργητικό τους τον τελευταίο καιρό, έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στα χέρια τους το πολύ καλό EP "The Closer We Get" που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό.
www.myspace.com/studiowaste

MAHAKALA
Οι φίλοι των DOWN και του sludge θα αποκτήσουν νέο αγαπημένο group μετά το live των ίσως καλύτερων εκπροσώπων του είδους στην χώρα μας. Ακούστε το EP που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και θα καταλάβετε.
www.myspace.com/sludgekings

Μια πολύ βασική πληροφορία είναι ότι λόγο χρονικών περιορισμών, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00 και το live θα αρχίσει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 19.30. Θα έχετε λοιπόν στην διάθεση σας μισή ώρα για να δείτε το υλικό που θα έχουν τα group προς πώληση και να τους πείτε και μια καλή κουβέντα! Δεν υπάρχουν support και headliners, οπότε να είστε εκεί από νωρίς.
To εισιτήριο κοστίζει 10 euro με μπύρα, και όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα group.
Σας περιμένουμε!

3 Comments:

Blogger sardela said...

to sxolio moy einai asxeto me ayto to post alla sxetiko me 2-3 post parakato,apla to egrapsa edo giati eki mpori na mi koitakseis:)
me to kalo na soy paei to kainoyrio soy anoigma sta eppagelmatika..kai go gkaboyliakas eimai(6 bathmous miopiia,min miliso kai gia astigmatismo:),tha se exo sta ipopsin moy:)

9:17 π.μ.  
Blogger Apostolos Themelis said...

Ti ennoeis sta ypopsin?
Den eimai h proth sou protimisi?
Epesa se katathlipsi...

6:18 μ.μ.  
Blogger sardela said...

lol oxi kale, apla pleon epidi exi statheropioithei i miopiia(pali kala)den exo skopo na allakso kana giali i kana fako epafis to epomeno diastima..otan erthi i ora omos tha se protimiso:))

12:45 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter