Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2006

Stampin Ground Live In Thessaloniki

Είχα πολύ καιρό να πάω σε συναυλία και μετά να πονάω ολόκληρος για δύο μέρες από το χτύπημα και τα dives. Άξιζε τον κόπο όμως γιατί σπάνια έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε συναυλίες με τόσο ενεργητική συμμετοχή από το συγκρότημα και τον κόσμο,που να φέρνουν στο μυαλό τα videos που βλέπουμε από hardcore shows σε Ευρώπη και Αμερική. Η σκηνή του κατάμεστου Ξυλουργείο έμοιαζε πολύ μικρή για να χωρέσει την τρέλα και την όρεξη που είχαν οι Άγγλοι, οι οποίοι έπαιξαν το τελευταίο ευρωπαικό show της καριέρας τους στην πόλη μας, και ο κόσμος έκανε ότι μπορούσε για να τους μείνει αξέχαστο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποια τραγούδια έπαιξαν οι Stampin, πόσο κράτησε το live κτλ,κτλ γιατί δεν έχουν σημασία. Το μόνο που μετράει και θα μείνει στην μνήμη μας είναι ότι είχαμε την ευκαρία να δούμε ένα από τα πιο ειλικρινή και αυθεντικά συγκροτήματα της σκληρής μουσικής να αποχωρεί από την ενεργό δράση με το κεφάλι ψηλά. Τους ευχαριστούμε και θα μας λείψουν.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα δικά μας συγκροτήματα που προετοίμασαν το έδαφος για τους Stampin. Οι Como Esta Loco, Freefall και ειδικά οι Providence - τους οποίους ευχαριστώ για τις ευχαριστίες τους από σκηνής - τα έδωσαν όλα και δίκαια κέρδισαν το mosh από τον κόσμο. Απέδειξαν ότι υπάρχουν πολύ καλά συγκροτήματα στην Έλλαδα τα οποία με λίγη βοήθεια από όλους μας μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα, και είναι άδικο κυρίως προς τους εαυτούς μας να χάνουμε όσα έχουν να μας δώσουν αυτά τα παιδιά. Stay true and strong guys.
Επισκεφτείτε τα site των groups και θα βγείτε κερδισμένοι

www.myspace.com/comoestaloco
www.freefallband.net
www.myspace.com/providenceathenshardcore

P.S. Πολλά ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο after show party στο 8Ball Club μετά την συναυλία. Πέρασα υπέροχα, ελπίζω να διασκεδάσατε και εσείς με τις μουσικές που διάλεξα.
a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter