Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

Stampin Ground in Thessaloniki and after show party




Την Κυριακή στο Ξυλουργείο του Μύλου θα εμφανιστούν για τελευταία φορά ever οι Stampin Ground, ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ευρωπαική σκηνή του Hardcore. Όσοι τους είδαν τις προηγούμενες δύο φορές που μας ήρθαν ξέρουν τι να περιμένουν από αυτή τη συναυλία. Όσοι δεν είχαν την τύχη να τους δουν ας σπεύσουν, και θα με θυμηθούν! Έτσι και αλλιώς, μετά το live το συγκρότημα θα βρίσκεται στο 8Βall Club, για ένα Hardcore party προς τιμήν τους, όπου την μουσική θα επιλέγω εγώ, οπότε μπορείτε να έρθετε και να με κράξετε! Support σε αυτή την πολύ σημαντική συναυλία θα είναι 3 από τα πολύ καλά συγκροτήματα της χώρας μας, οι Freefall, οι Como Esta Loco και οι Providence.
Τα εισητήρια είναι περιορισμένα, αλλά ένας τυχερός-η δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί, καθως θα κανονίσουμε να δει την συναυλία με πρόσκληση και επειδή μάλλον θα διψάει πολύ μετά το τέλος του live, θα κεράσουμε και ένα ποτό στο after show party στο 8Βall clu. Όλα αυτά φτάνει αν μας απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Πώς λέγεται ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησαν οι Stampin Ground?

Απαντήσεις στο asylumzone@hotmail.com, ο νικητής-τρια, θα ειδοποιηθεί το Σάββατο μέσω e-mail, και αν οι σωστές απαντήσεις είναι πολλές, θα γίνει κληρωση - αδιάβλητη!
a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter