Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2006

Radio Birdman

Την Κυριακή που μας πέρασε, είχαμε την τύχη να δούμε ζωντανά στο Μύλο ένα συγκρότημα-θρύλο της Αυστραλέζικης και όχι μόνο garage σκηνής, τους Radio Birdman, και πάρα πολύ μας άρεσαν. Κόσμος υπήρχε αρκετός και με πολύ καλή διάθεση, οι The Hydes και οι De Sades ήταν άψογοι, και οι παππούδες απλά μας ξετίναξαν. Έπαιξαν για μια ώρα και είκοσι λεπτά, κάλυψαν όλη την δισκογραφία τους, μας παρουσίασαν την καινούργια δουλειά τους, διασκεύασαν και Stooges, τι άλλο να ζητήσει κανείς. Αυτό πάντως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και μετά το τέλος της συναυλίας το επισήμανε πολύς κόσμος, είναι το γεγονός ότι τα συγκροτήματα που έχουν μια κάποια άλφα, πολλές φορές και βήτα ηλικία, είναι εγγύηση επί σκηνής, παίζουν με κέφι και ζωντάνια σαν να το διασκεδάζουν πρώτα απ`όλα. Λες να σκέφτονται "ας το χαρούμε τώρα που μπορούμε;"
Η συναυλιακή σεζόν πάντως άρχισε πολύ καλά, και αν πιστέψουμε τον Σάββα θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις φέτος.

4 Comments:

Blogger iris said...

Τι να 'ναι αυτό που κάνει τους "παππούδες" της ροκ να τα δίνουν όλα στις συναυλίες τους και μάλιστα για αρκετή ώρα; Σε σημείο που να λες "κουράστηκα τόση ώρα να κτυπιέμαι αλλά δώσε κι άλλο μπάρμπα !"
Λες να είναι το ότι την έχουν μεγάλη ;(τη δισκογραφία, τη μαγκιά, την όρεξη, την παλιοροκιά, την ανάγκη και την καύλα ακόμη για αυτό που κάνουν!)
Αναρωτιέμαι εγώ ...

Αποστόλη και δεύτερη γυναίκα στο μπλοκ σου, έτσι για να τους σκίσεις όλους ! Καλές δουλειές !

4:49 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αλλη νοοτροπια, οι πιο πολλοι παιζουν για να γουσταρουν.Εχει γινει βιωμα , τροπος ζωης ,και οσο πιο αγνωστοι τοσο πιο αυθεντικοι.

11:16 μ.μ.  
Blogger Apostolos Themelis said...

Thanks Iris, δεν μπορώ να πω , ξεκίνησε ιδανικά το fan base!
Οι περιπτώσεις "παλιών" που τα δίνουν όλα επί σκηνής είναι πολλές, να θυμίσω Motorhead - 60νταρης ο Lemmy! - Saxon, Dr.Feelgood, Vibrators, The Fall, αλλά και Jethro Tull, Deep Purple κ.α. από αυτούς που είχαμε την τύχη να δούμε

10:13 π.μ.  
Blogger iris said...

Dr. Feelgood είχα πάει κι εγώ. Μέχρι και πάνω στα ηχεία βγήκε ο τύπος για να παίξει την κιθάρα του. Και μετά από λίγο καιρό οι Massive attack σκοτωθήκανε να παίξουν για 1:30 ώρα με χάλια ακουστική !

2:52 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

a href="http://easyhitcounters.com/stats.php?site=athemelis" target="_top">Free Web Site Counter
Web Counter